Rosa armbandet

Idag hade jag ett samtal med en tjej vars mamma fick cancer för en månad sedan. Hon ville beställa 2 rosa armband för att stötta henne. Jag blir alltid lika påverkad av alla dessa historier och känner nu att jag vill fortsätta bidra till kampen mot cancer. Därför har jag bestämt mig för att återinföra bidraget till cancerfonden. Jag kommer samla ihop alla bidrag som kommer in fram till oktober och sedan skänka dem när insamlingen åter börjar.

Överallt hörs historier om hur bröstcancer drabbar kvinnor, en del har ett lyckligt slut, andra inte. Varje gång jag hör en av dessa historier så känner jag en stark känsla av att vilja hjälpa till, bidra med något. Ofta stannar det vid just en tanke, kanske beror det på en känsla av att inte veta vad som behövs. Men i år tänker jag inte låta det sluta vid en tanke. Jag vill utöver det årliga inköpet av ett rosa band kunna bidra med något mer. Jag vill inte enbart bidra med pengar utan också skapa något som påminner oss om alla som förlorat kampen, ger kraft åt de som är mitt uppe i den och hyllar dom som fått ett lyckligt slut på sin historia. Ingen kvinna går säker mot denna sjukdom och vi borde alla vara med och bekämpa den!

Rosa armbandet är gjort i silver och mocka. Berlockerna består av tecknet för kvinnan samt en bricka med texten LIFE på. Hela smycket är gjort för hand, även berlockerna. Armbandet kan måttbeställas.

Tack till alla som beställt ett rosa armband
Hittils har vi tillsammans bidragit med över 12000kr till kampen mot cancer!

Beställ här

Rosa armbandet

Flätat mockaarmband med silverdetaljer. Kan fås i andra färger

Pris 350kr
50kr per armband går till cancerfonden

Rosa armbandet i en annan färg

Life halsband

Halsband med två handgjorda silverberlocker inklusive en silverkedja (60cm).

Pris 450kr
50kr per halsband går till cancerfonden